FAIRYTALEMUSIC & OPERA

2024

Sponsoreret af

GENNEMFØRTE ARRANGEMENTER

I

2024

13. april 2024

ITALIENSK VINSMAGNING I TO AKTER - MED OPERA OG HISTORIEFORTÆLLING PÅ CAFE SOMMERFUGLEN.


Video

Video

Billeder

Plakat-1
Plakat-1

22. FEBRUAR 2024

ITALIENSK OPERAAFTEN PÅ RESTAURANT LAZIO I VANLØSE.

Endnu en dejlig aften på Restaurant Lazio. Der var udsolgt, men alligevel fik to "late commers" plads. Publikum var veloplagte, sangglade og festklædte, da de mødte op til denne italienske operaaften på Godthåbsvej 191, hvor bas Brian Grønbæk Jensen, pianisten Knud Rasmussen og jeg optrådte imellem de 5 super lækre italienske retter og fine vine.

Gæsterne fik bl. a. et program med arier fra W.A. Mozarts operaer "Tryllefløjten" og "Figaro´s bryllup", G. Verdi´s "La Traviata", Carl Nielsens opera "Maskarade", F. Loesser "Baby it´s Cold Outside", E.T. Fiehn´s "Skibet skal sejle i nat", E. Reesen og M. Dams "Kom frit", G. Puccini " La Boheme" (Musettas arie -"Quano me´vo"),, ABBA´s "Thank You for the Music"  med mange flere. 

Chefen, Aldo, var på i køkkenet og på gulvet og styrede sammen med sin overtjener aftenen med et stort overblik, service og dygtighed. Han var storsmilende over aftenens forløb, da vi forlod restauranten kl. 22 og efter at have planlagt et nyt arrangement i juni 2024.

Video

Video

Billeder

Plakaten.
Plakaten.
Jeg selv på scenen
Jeg selv på scenen
Vores pianist Knud Rasmussen.
Vores pianist Knud Rasmussen.
Bas Brian Grønbæk på scenen.
Bas Brian Grønbæk på scenen.

20. januar 2024

VINSMAGNING MED OPERA OG HISTORIEFORTÆLLING PÅ CAFE SOMMERFUGLEN.


En super aften på Cafe Sommerfuglen, Der var udsolgt til arrangementet, hvor Per Ebskov med god humor og et glimt i øjet fortalte om de 4 vine vi smagte til en god sammensat tapas. Chefen selv, Ishan sørgede for super service assisteret af sin dygtige tjener. Axel Vermehren fortalte historier fra Valby og Frederiksberg og de var ikke kedelige. Det hele blev skruet sammen med arier fra operaens og operettens verden, samt tekster skrevet af mig selv til lejligheden.

Video

Billeder

Plakat
Plakat
Cafe Sommerfuglen - 2 - 20.1.2024
Cafe Sommerfuglen - 2 - 20.1.2024
IMG_0895
IMG_0895
IMG_0893
IMG_0893