FAIRYTALEMUSIC & OPERA

EVENTS 2012-2013

24. DECEMBER 2013.

Juleaftengudstjeneste i Frederiksholm Kirke, Sydhavnen.

Jo---, der var rigtig julestemning under koncerten i 2 lange sæt. Foto: Axel Vermehren.

13. DECEMBER 2013

MUSIKALSK LYSFEST.

Musikalsk lysfest havde jeg døbt den aften på Cafe Blomsten. Arier af bl. a. Mozart og Verdi var på programmet sammen med glade julesange. En super baryton var med mig sammen med pianisten Knud Rasmussen. En dejlig aften, hvor caféen var fyldt op med et levende operapublikum.

27. NOVEMBER 2013

KONCERT HOS FREDERIKSBERG KOMMUNES PLEJEGRUPPE.

Onsdag den 27. november 2013 gennemførtes der et samlet møde for hjemmeplejen på Frederiksberg. Jeg optrådte i den anledning med en lille koncert for personalet.

Koncerten var et lukket forestilling.

Fra koncerterne i Riddersalen på Frederiksberg Slot. Foto: Axel Vermehren.

3. NOVEMBER 2013

JUBILÆUMSKONCERT PÅ FREDERIKSBERG SLOT

Søndag den 3. november 2013 gennemførte Den Kongelige Livgarde sin årgangsparade på eksercerpladsen foran Rosenborg Slot, hvor gamle gardere mødes. Heriblandt indkaldelseshold 1963 og 1948, der således havde jubilæum for deres indkaldelse til Livgarden. Efter paraden gennemfører 50 års og 65 års jubilarerne et arrangement på Frederiksberg Slot, hvor jeg gave to koncerter sammen med pianisten Jacob Beck. Det blev gennført i Riddersalen.

Koncerterne var en lukkede.

Mellem publikum. Foto: Dragør Lokalavis.

4. OKTOBER 2013

KONCERT PÅ DRAGØR FORT "EN AFTEN MED CALLAS".

Koncert på Dragør Fort med titlen "En aften med Callas". Et italiensk tema med menuog 3 sæts opera. Jeg havde den fantastiske pianist og repetitør ved Det Kgl. Teater Carol Conrad med. En super dejlig aften med. 

Lidt blæsende, men en god lydmand styrede koncerten fantastisk. Foto: Axel Vermehren

24. SEPTEMBER 2013

KONCERT FOR FREDERIKSBERG KOMMUNE I FORBINDELSE MED ÅBNINGEN AF PROJEKTET "LIV OG LYS" I SØNDERMARKEN.

"OVERFLØDIGHEDSHORNET AF FANTASISKE OPLEVELSER I SØNDERMARKEN"

Ca. 400 interesserede publikummer lagde vejen forbi Søndermarken på denne dejlige solrige efterårsdag. Efterårsovertøjet havde overtaget sommertøjet, da lidt vind gjorde denne dag til en særlig oplevelse. Efter at direktøren for Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme havde indledt eftermiddagen, overtog direktøren for Nordea Fonden ordet. Han blev efterfulgt af borgmester Jørgen Glenthøj, der takkede alle for udførelse og skabelsen af dette fællesområde for borgerne.

Efter talerne gik jeg og pianisten Knud Rasmussen på, med en bred vifte af operaarier, indledt med  Guiseppe Verdi "Maskeballet Oscar, saper vorreste"..... En skildring af kongemordet (Gustav III) i 1792. Herefter fortsattes med Otto Nicolai´s "De lystige koner i Windsor"... Der var også plads til Franz Lehar´s "Viljalied", Charles Gounod´s "Faust, Juvelarien", George Bizet´s "Seguidille" og Giuseppe Verdi´s "Traviata, Violette sempre libera" m. fl.

Liv & Lys i Søndermarken er et fondsfinansieret projekt, der har haft til formål at skabe en række nye anvendelsesmuligheder og samtidig genskabe scenerierne i den romantiske have. Ved indvielsesarrangementet gennemførtes aktiviteter arrangeret af instruktøren Gunhild Bretvad på pladser, i bygningsværker og langs bevægelsesruten, hvor foreninger og institutioner fra Frederiksberg medvirkede til at fremvise de nye muligheder, som Søndermarken nu byder på.

Se videoen, hvor jeg synger Guiseppe Verdi´s "La Traviata -Violetta sempre libera."

Se artiklen fra Lokalavisen på Frederiksberg her.

En dejlig kølig eftermiddag afsluttedes med en fællessang skrevet til lejlighed af Gunhild Bretvad. Lyt her til sidste vers herunder. 

21. SEPTEMBER 2013

KONCERT VED PRIVAT SELSKAB.

På restaurant l´Alsace i Ny Østergade sang jeg for et privat selskab. En god oplevelse i restauranten, der ligger inde i en af Københavns meget smukke baggårde.

Fra slutarien. Foto: Axel Vermehren

29. JULI og 2. AUGUST 2013

2 KONCERTER PÅ CAFE BLOMSTEN I LILLE STRANDSTRÆDE.

Atter en rigtig god oplevelse med en fyldt cafe.

Det blev til to super oplevelser. Først den 29. juli og efterfølgende den 2. august, begge dage kl. 1900. Et begejstret publikum lyttede til pianisten Knud Rasmussen og undertegnedes buket af arier på cafeen, men også ca. 50 andre i Lille Strandstrædes fine gamle kvarter fik tillige en uventet musikalsk oplevelse. Hver aften blev det til 3 sæt af ca. 20 minutters varighed, med operaarier af Mozart, Lehar, Puccini, Verdi og Gounod. Vinduer blev lukket op og interesserede lyttede med, specielt under gåturen ned gennem gaden syngende Musetta fra "La Boheme", som var det i de parisiske gader. En rigtig god oplevelse, som vi gentager til næste år under operafestivalen.

LIV OG LYS I SØNDERMARKEN

Den afsluttende fællessang skrevet af Gunhild Bretvad. Jeg sang for og står i midten af alle korsangerne. Video: Axel Vermehren

Trioen der akkompagnerede mig. John Andresen på bas, Helge Kaj på klarinet og xx på guitar. Foto: Axel Vermehren.

1. JULI 2013

PÅ UDFLUGT MED MARIANN WILLUMSEN

Arrangement sammen med Mariann Willumsen i Dronningens Bøge ved Nøddebo og Esrum Sø. Frokost og koncert i det grønne.

18. JUNI 2013
Koncert for Rotary Frederiksberg i Riddersalen på Frederiksberg Slot sammen med repetitør ved Det kgl. Teater Jacob Beck.

8. JUNI 2013
Koncert for Rotary Roskilde Øst sammen med repetitør ved Det kgl. Teater Carol Conrad.

4. JUNI 2013
Koncert for Tivoliklubben i Grøften sammen repetitør ved Det kgl. Teater Tomas Richel.

31. MAJ 2013
Afskedskoncert på Frederiksberg Slot i Riddersalen sammen med basbariton Paul Frederiksen og repetitør ved Det kgl. Teater Jacob Beck.

14. DECEMBER 2012
Julekoncert i Frederiksberg Slotskirke sammen med tenoren Niels-Jørgen Riis og repetitør ved Det kgl. Teater Jacob Beck.

Nyeste kommentarer

31.07 | 08:30

Lyder spændende, kan desværre ikke deltage i år

10.04 | 09:05

Kære Axel. Vi ( Kate og jeg ) glæder os igen i år til sejlturen i Freder...

08.11 | 13:45

Jeg havde den fornøjelse at opleve denne aften. Jeg havde aldrig hørt...

03.10 | 22:26

Lyder fantastisk... 🌞👌